Handlekraft

Før man kan handle effektivt, skal man give sig selv tid til at blive afklaret omkring,  hvad der er vigtigt at hande på !

Vi har alle kun 24 timer i døgnet, hvis vi ikke handler på det vigtige først, mister vi noget vigtigt.

Når du er klar på hvad der er vigtigt i dit liv, kan du handle på det vigtige. Vores hverdag kan være fyldt op med mange gøremål. Vi skal være effektive på jobbet og i hjemmet. Der er også meget,  vi gerne vil nå sammen med familien og vennerne. Nogle gange bliver energien lagt i noget, der dræner, så man ikke  har overskud og handlekraft til det vigtige.

Hvad er vigtigt at handle på for dig?

Hvilke mål har du?

Find din Handlekraft

Man kan have en masse mål og ønsker. Man kan drømme om alt det, man gerne vil og tale en masse om det, og så sker der bare ikke mere… kender du det? Der kommer alt muligt i vejen. En masse undskyldninger for ikke at handle på det, man ønsker sig……. det er for dyrt, tager for lang tid, bliver umuligt….. jeg er for gammel, for ung, for tyk, hvad siger andre,  osv…. der er nok undskyldninger.

Det er en øvelse, at lære at bruge sin handlekraft på de ting, der gør èn glad. Det kan bare være ganske små ting til at starte med. Efterhånden kan du blive bedre til det og måske opleve, hvordan det giver det overskud og energi at handle på de ting, der er værdifulde for dig.