Indsigt

Mange er bange for at kigge ind, bange for at finde noget mindre pænt i sig selv. Min erfaring er, at det der dukker op ved indsigt, altid vil dig det godt.

Kender du det gode i dig selv?

jo mere du ved om dig selv og dit inderste, jo nemmere er det at være i harmoniske relationer med andre, og det giver masser af personlig glæde og overskud.

Hvor meget af dit inderste er du vidende om?

Kender du dine følelser og hvordan de udspiller sig i forskellige situationer? Hvorfor du reagerer på en bestemt måde i en bestemt situation? Hvor meget af dig selv er synligt for dig?

Kender du dine strategier? Ved du nøjagtig, hvornår du laver overspringshandlinger og hvilke strategier du bruger for at lave overspringshandlinger. Ligger disse strategier bare på rygraden, hvor du henter dem og bruger dem, som du plejer? Eller er du helt bevidst om dem, når du bruger dem?

Har du fundet ind til din inderste kerne, din ”juvel”, dit værdifulde selv?

Er du tro overfor dine værdier og dermed overfor dig selv?

Hvad siger tankerne til dig?

Er dine tanker nogle små hjælpere, der guider dig blidt og kærligt eller fortæller de dig ting om dig, der ikke er så behagelige f.eks. at du er for gammel, for tyk, for ung, for lille, for dum, at du ikke kan noget osv.?

Sådanne overbevisninger bliver igennem et stykke tid til dine leveregler, og forhindrer dig i at se klart. Det er svært at finde sit selvværd i denne tåge af selvbebrejdelser. Det bliver svært at se og finde ”juvelen”, din inderste værdifulde kerne – og kontakten med din sjæl.

Er det nu, du skal trække tæppet til side og kigge ind i dig selv?

Er det nu, du skal have fred og ro i tanke sindet?

Jeg vil af hjertet gerne hjælpe dig på vej.

Kærligst Nina