Coaching

Jeg tilbyder coaching til børn / unge / voksne / Par

Typiske emner for coachingen er; 

Stress, depression, udbrændthed, sorg, selværd, ensomhed,trivsel, parforhold, familie livskriser mm.

Coaching kan bruges til de fleste typer af problemer. Er du i tvivl så kontakt mig

Hvad kan Coaching gøre for dig?

Coaching er en blid og effektiv måde at takle hverdagen på. Under coachingen er der fokus på dig, dine styrker og din udvikling. Det sætter gang i en kreativ proces, der udvikler dig og skaber overskud.

Når du har bestemt dig for et coachingforløb, har du allerede lavet en aftale med dig selv om, at der er noget, du gerne vil ændre eller opnå.

Det kan være,  du endnu ikke har defineret nøjagtig, hvad det er, du gerne vil have, der skal være anderledes, og du har derfor ikke haft mulighed for at gøre noget ved det. Det finder vi ud af under sessionen.

Jeg er, som coach, en katalysator, der hjælper dig med at intensivere din egen indsigt og dine refleksioner, så du kan forbedre din livskvalitet.

Jeg hjælper dig med at finde dine, ressourcer, at kaste lys over dine overbevisninger og begrænsninger. Jeg hjælper dig med, at du finder den vej, der er rigtig for dig lige nu.

En coaching kan foregå via telefon, Skype eller hos mig i behandlerhuset.

Den første coaching foregår altid ansigt til ansigt.

 

Sårbare unge og unge med diagnoser

Jeg har stor erfaring i at coache sårbare børn og unge samt deres forældre, og er naturligvis åben overfor at hjælpe dig med dine udfordringer, hvad de end måtte være.

Gennem mit arbejde på flere bosteder har jeg haft stor succes med at coache unge med diagnoser som asperger, autisme, ADHD og angst.

Kærligst Nina