Healing & Healingsmassage

At heale betyder at helbrede og skabe balance ved hjælp af energi – at bringe mennesket i kontakt med sin helhed både fysisk, åndeligt og mentalt.

Det er ikke kun syge mennesker, eller mennesker med ubalancer, der kan have gavn af healing. Også raske og velfungerende mennesker kan bruge healing som selvudvikling, afstresning el. lign.

Hvad kan healing?

Healing kan anvendes såvel forebyggende som helbredende.

 • Skabe balance mellem krop, sind og ånd-
 • Sætte gang i kroppens energier og styrke immunforsvaret.
 • Lindre smerter.
 • Afhjælpe gamle skader.
 • Støtte medicinsk behandling og afhjælpe bivirkninger.
 • Udrense giftstoffer.
 • Øge kropsbevidstheden.
 • Er en gave til den gravide og det ufødte barn.
 • Og meget mere……………………

hvad kan esoterisk healing ?

Min baggrund er en uddannelse på 4 år, hvor jeg har studeret esoterisk filosofi, sociologi og psykologi. Under uddannelsen gennemgik jeg en sprirtuel udvikling, og mærkede virkningen af healing på egen krop. Min esoteriske baggrundsviden betyder, at jeg har en masse værktøjer med, der gør at jeg kan arbejde på flere planer og kan tilpasse sesionen til dig og det der kommer op undervejs. Det betyder også, at jeg kan coache og vejlede i forhold til din spirituelle udvikling, der hvor du er kommet til, og det der kommer op i processen. Jeg bruger min sjælsenergi, når jeg laver healing, taler, synger og udtrykker mig på andre måder.

Sammenlignet med Healings massage; Healings massage foregår helt eller delvist afklædt, og der røres direkte på huden. Healings massage kan være enormt dyb, især inde i et forløb. Jeg er også uddannet til Healings massage, og du kan vælge en healings massage efter aftale, da det kræver at rummet er varmet ekstra op mm.

Sammenlignet med coaching, terapi og vejledning; I en healing arbejder man med energier som både kan repræsentere følelser, tankemønstre og underbevidste mønstre, men man arbejder ikke på det bevidste plan, dvs at man tilgår ikke problemerne bevidst med tanker og ord. Istedet fornemmer jeg din energi og arbejder på at få energien til at flyde mere harmonisk, medens du slapper af. Det kan være gavnligt at snakke lidt før og efter healingen – normalt ikke under. Jeg er også uddannet Coach og laver forløb hvor coaching og healing kan integreres, evt. kombineret med sprituel vejledning. Kontakt mig frit, hvis du evt. er interesseret i et kombineret forløb.

Typiske emner for Healing er; 

Generel velvære, fobier, angst, stress, depression, udbrændthed, sorg, selværd, trivsel, livskriser og eksistentielle udfordringer mm. Hvis du er tvivl om dine udfordringer egner sig til min form for healing, så kontakt mig for en uforpligtende indledende samtale.

Hvordan foregår en healing?

En behandling kan vare fra 20 min. til en time. Jeg  lægger mine hænder på eller lige over din krop i forskellige positioner. Du ligger på en massagebriks fuldt påklædt med et tæppe over dig. Jeg lægger mine hænder på forskellige punkter på kroppen. Når behandlingen er afsluttet hviler du og kommer stille og roligt til dig selv. Når hviletiden er overstået, taler jeg med dig om behandlingen. Healingen foregår i en rolig atmosfære, og med en passende behagelig musik til. Det kan anbefales at have løst og behageligt tøj på.

Healing er en ældgammel behandlingsform. Der findes mange forskellige former for healing, dog er der det fællestræk – at man arbejder med energien i kroppen, for at fjerne blokeringer

 • Healing løsner blokeringer, renser og giver en ny energi.
 • Healing virker uden at man behøver at snakke om det der sker.
 • De fleste vil opleve en afslappende og afstressende virkning.

Før en healing.

Ca. 2-3 dage før du skal modtage en healing, kan det anbefales, at du nedsætter forbruget af alkohol, kaffe, sukker og cola. Det er dog ikke en betingelse for at kunne modtage behandlingen. Det fremmer blot effekten.

Under en healing.

At modtage en behandling med healing opleves meget forskelligt fra person til person og fra gang til gang. Mange oplever varme og velbehag, en følelse af lethed, en stor ro i kroppen og afslappethed. Nogle falder simpelthen i søvn og sover tungt. Andre oplever kulde, kriller i halsen og spjæt i kroppen, og nogle oplever følelsesmæssige udbrud som f.eks. grin og gråd. Nogle mærker ingenting. Det har intet at sige i forhold til effekten af behandlingen – det virker uanset. Hos de fleste kommer der rumlen fra maven når der kommer god gang i energierne.

Efter en behandling.

Selve behandlingen, udrensningen og afbalanceringen af energierne i kroppen fortsætter  efter endt behandling. Det er derfor godt, hvis der er mulighed for at passe lidt ekstra på dig selv og have tid og ro. Fordi der sker store ud renselsesprocesser i kroppen, er det vigtigt at drikke rigeligt med vand. Symptomerne på udrensningen kan være meget forskellige –  det hyppigste er: hyppigere vandladning, drømme eller dyb søvn, hovedpine, smerte i gamle skader, smerte på steder hvor det tidligere gjorde lidt ondt, eller behov for mindre søvn.

På det psykiske plan kan der ligeledes ske udrensning. Nogle oplever ro og lykkerus i timerne eller dagene efter en behandling, atter andre mærker psykisk smerte og får lyst til at græde – gamle ting kan dukke op i tanker og drømme. Det hele passerer efter nogen tid, når kroppen har frigjort sig fra de fysiske eller psykiske ubalancer, der måtte være. Det skal siges, at nogle mennesker ikke oplever noget. Det betyder ikke at healingen ikke virker – blot at vi er forskellige.

Hvor ofte kan man heales?

Den bedste måde du kan sikre dig at healingen får optimale betingelser, er ved at starte med 3-4 behandlinger i træk – altså over 3-4 på hinanden følgende dage eller så tæt på hinanden som muligt. Derefter følges evt. op med regelmæssige healing. f.eks. hver uge, hver 14. dag, en gang om måneden eller en gang i kvartalet. Alt afhænger af årsag og effekt.

Hvad bliver healet ?

Energien går derhen, hvor modtageren har brug for den. Med andre ord, er det modtagerens eget system, der bestemmer hvad der er brug for at heale..

Når et område hos en person er i ubalance, betyder det at der er en blokering i kroppen, hvorved energien ikke flyder frit men langsommere, eller måske næsten er gået i stå. Det kan der være fysiske årsager til, som f.eks. operation, slag, smerter, sygdomme eller lign. En blokering kan også have en psykisk årsag – en problematisk opvækst, chok, traumer, svigt, stress, udbrændthed – og meget mere.

Det vil være vigtigt at fokusere på de områder, der er i ubalance, således at de kan behandles og bearbejdes, så energien igen kan flyde frit og personen ikke længere skal tumle med det problem.

Fjernhealing

Fjernhealing er for de fleste lidt sværere at acceptere, men ofte lige så effektiv. Vi aftaler et tidspunkt for healingen, og du slapper blot af og tager imod de ca. 15-30 min., det varer.

Ofte vil man kunne mærke det i kroppen. Fjernhealing er en god erstatning, hvis der ikke kan komme hænder på. Fjernhealing kan også anvendes til healing af situationer som f.eks. operation, en eksamen eller lign.

Skal man tro på noget bestemt ?

Healing er kærlighed og styrke til den enkeltes healings proces. For at det skal virke, er det uden betydning, om du tror på Gud, Buddha, healing eller ej. Da healeren blot er et redskab til overførsel af den universelle energi, kan healeren ikke manipulere med modtageren.

Glæder mig til at møde dig til en healing : )

Kærligst Nina