Forældre rollen

ER DU FORÆLDER ?

Som forældre til teenagere, har man ofte udfordringer, der kan være svære at klare sammen med sin teenager. Din teenager er ved at øve sig i, at løsrive sig og er ved at lære at stå på egne ben.  Derfor kan det være svært at nå den unge og få lov til at støtte og hjælpe.  Ofte har det modsat virkning, når man, som forældre, i den bedste mening, presser på for at hjælpe.

Denne frustration…

over, ikke at få lov til at støtte og hjælpe, kan være svær at bære alene.

Her er et coachingforløb, til dig, som forælder, en stor støtte. Der kan åbnes op for nye og anderledes muligheder og  udfordringerne ses måske i et andet lys. Dine egne ressourcer og din egen handlekraft kommer i spil.

Ofte  bliver det barnet eller den unge, der kommer til at bære rollen, som den “forkerte”, og det er det din teenager reagerer på.

Når du, som forælder, tager ansvar for din rolle og dig selv som menneske,  bliver du mere bevidst om dine styrker og  bliver bedre til at turde stå fast i dig selv. Dermed bliver du også en god rollemodel for din teenager.

Det gør ikke noget, at man som forældrepar er ueninge. Det er til gengæld vigtigt at være autentisk og kunne stå fast i sig selv.

Jeg kan tilbyde dig en coachsession med en efterfølgende healing, som kan give dig en forløsning både via samtalen under coachingen, og derefter via kroppen under healingen.

At du, som forælder, får mere indre ro, vil din teenager få stor gavn af  : )

 

Coaching af teenagere

Teenageårene kan være meget svære og præget af negative tanker om sig selv: er jeg god nok? Har jeg det rigtige tøj på? Siger jeg de rigtige ting? Hvad synes de andre venner om mig? Hvordan skal jeg opføre mig og hvad skal jeg sige?

Det kan være meget angstprovokerende, at skulle færdes i de forskellige ungdomsmiljøer, i skolen og ikke mindst på de sociale medier. Den unge er i gang med at danne sin identitet og samtidig sker der en løsrivelse fra sine forældre, så det kan være vanskeligt, som forældre, at få lov til at komme tæt på for at støtte og hjælpe.

Jeg har et tilbud med 3 coachsessioner til din teenager. Selvfølgelig med mulighed for at fortsætte, eller stoppe, hvis der brug for det.

Her får han/hun lov til at tale frit om sig selv og sine tanker i et anderledes ”rum”, hvor der vil være fokus på det, der optager den unge lige her og nu.

Vi begynder med en lille gratis for samtale, hvor den unge får mulighed for at finde ud af, om kemien mellem os er ok, inden vi fortsætter.

Min baggrundsviden omkring coaching af unge, har jeg fra opholds-og bosteder, hvor jeg med succes har arbejdet med coaching.

Hvis dette fanger din opmærksomhed, så kontakt mig for en uforpligtende samtale.

Kærligst Nina

24217723