Udtalelser & anbefalinger

Anita Rützou

Nina Arno er en meget empatisk og professionel behandler. Vi talte først grundigt sammen om forskellige ting, der i øjeblikket ikke fungerer optimalt  i mit liv, og hvordan jeg i højere grad kunne finde den ro, livsglæde og nærvær, jeg efterlyser. Hun er en meget lyttende behandler og stiller gode spørgsmål, der skaber eftertanke. Man mærker tydeligt Ninas stærke  engagement.
Dernæst healede hun mig med speciel fokus på bestemte områder i kroppen. Jeg oplevede det som en virkelig berigende og opløftende oplevelse, hvor jeg helt klart, både under healingen og her efterfølgende kan mærke en stor forandring til det bedre. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger.

Gitte Raguse

Nina er fantastisk intuitiv og empatisk. Hun udstråler en ro, der hviler i hendes dygtige indsigt i menneskers forskellige udgangspunkt.
Med stor personlig livserfaring og kærlighed til hvert et menneske, hun møder, er det trygt og motiverende at lade sig støtte i selvudvikling gennem hendes healing og coaching.

Per Olsen

-Nina er meget beskeden, men hun er nok den dygtigste og mest engagerede behandler, jeg har mødt, og en af de få jeg uforbeholdent vil anbefale. Hun er blid og hjertelig, Hun har et enormt ønske om at hjælpe andre, og en vedholdenhed, der gør at hun har opnået forbløffende resultater.

Bodil

-Jeg er blevet coachet af Nina mange gange – og hver eneste gang har jeg oplevet hende som en meget engageret lytter, og en nærværende spørger, med de lidt uventede kreative vinkler.
Nina forstår at finde ind til mine bagvedliggende mønstre, bringe dem frem og sætte dem i positivt spil ind i min hverdag. Hun bruger et godt og forståelig sprog i sin coaching. Hun er en tålmodig og erfaren kvinde, der sætter det enkelte menneske i centrum. Og hun slipper ikke, før hun er sikker på at jeg har fundet frem til mit mål.
Prøv Ninas coaching!

Annie

Jeg får healing og coaching hos Nina og hun har en utrolig ydre og indre ro, som gør mig meget tryg ved at være sammen med hende.

Det betyder, at jeg når ind i mit indre og føler og mærker mig selv og mine følelser.

Jeg ser billeder af personer og ser farver, som gør noget ved mig.
Efter healingen fortæller jeg Nina om mine oplevelser og Nina er god til at stille spørgsmål, så jeg selv finder forklaringer på de oplevelser, jeg har haft under healingen.
Jeg oplever også efter healingen, at Ninas og min snak giver mig en personlig eftertanke, så får jeg en bedre balance mellem min krop og mit personlige jeg. Jeg mærker mig selv meget mere og kan herefter blive mere klar på at ændre min indre og ydre balance. Det får mig til at føle mig mere hel og jeg får en følelse af, at være mere i balance med mig selv.
Inden Nina coacher mig, starter hun med at høre, hvad jeg gerne vil coaches i. Hvad føler jeg er svært lige nu og hun er god til at stille spørgsmål, så vi sammen bliver mere klar på, hvad der er svært for mig.
Under coaching er hun god til at stille spørgsmål og holder fokus. Det får mig til at se og føle, at jeg  udvikler mig og kan se forandringsmuligheder. Det betyder meget for mig at føle jeg har muligheder, og at føle mig godt tilpas.

Nina er en ” god  og dygtig fødselshjælper ” som får mig til at jeg føle, mærke og se, at jeg får et bedre liv.  Ved  at finde mig selv og dermed få mere indre ro, er jeg bedre til at være noget for især mig selv og dernæst andre.

Annie Broen Jensen, daginstitutionsleder

Jeg har som leder givet Nina mulighed for at heale mine medarbejderne.
Det gjorde jeg ud fra, at jeg vidste, at Nina kunne tage udgangspunkt i fysisk smerte og healingen ville kunne være med til at lindre den fysiske smerte men også sætte den i forbindelse med det psykiske indre.
Det betød at medarbejderne sammen med spørgsmål fra Nina, fik en samtale om at fysisk smerte kunne hænge sammen med psykisk smerte.
Nina og medarbejderen kunne så sammen lægge planer for at ændre og give nye muligheder for et bedre liv i balance.
Det betød større glæde og mindre sygefravær hos medarbejderne, – men også et større engagement både i det pædagogiske arbejde med børn og forældre og stor opmærksomhed på, hvordan kollegaer havde det.

Hermed mine kærligste og varmeste anbefalinger til Nina som healer og coach.