Profil

 Jeg hedder Nina og er født i 1958. Jeg er mor til 5 voksne børn, og har 5 skønne børnebørn.

Jeg er også uddannet pædagog, coach og healer.

Igennem mit liv har jeg gjort mig mange erfaringer, både i forhold til samlevere, i forhold mellem børn og forældre, forhold mellem kollegaer, forhold mellem søskende – ja i det hele taget forhold mellem mennesker.

Jeg er meget interesseret i det, der sker imellem mennesker. Jeg oplever, at det ofte er de usagte ting, der får en betydning for relationen. Det er den energi, der opstår, når mennesker kommunikerer, både verbalt og med kropssproget, som jeg studerer. Da jeg arbejdede i en vuggestue var det naturligt, at der blev brugt en del kropssprog, da børnene endnu ikke havde sprog. Her var det vigtig at mimik og det talte sprog stemte overens, ellers opstod der hurtigt forvirring hos børnene. Denne erfaring har jeg brugt i andre sammenhænge og i relationer til andre mennesker. Jeg ser, at der i kommunikationen mellem mennesker kan opstå forvirring og uoverensstemmelse. Det kan måske skyldes ens egne overbevisninger, måske har man svært ved at læse andres signaler, måske har man for mange tanker og er simpelthen ikke tilstede i situationen eller noget helt andet. Det kan være, at man har mønstre med sig, som slet ikke er ens egne – nogle tillærte strategier, man henter frem i forskellige situationer.

Alle disse uforløste ting kan sætte sig som blokeringer enten fysisk eller psykisk – eller begge dele. Jeg har selv prøvet at stå i magtesløse situationer og mærket, hvordan min krop reagerede ved at  gøre ondt forskellige steder. Det er en befrielse, at finde ud af, at mange ting kan løses (opløses) ved at finde ind til blokeringerne, og give slip på gamle mønstre og overbevisninger.

Livet udvikler os, og jeg har da også fået, og får stadig, mange muligheder for at se tingene i nye perspektiver og nyt lys, og derigennem finde vej til at udvikle nye tankesæt og nye tankemønstre, der kan bruges i de relationer jeg har til andre.

Med min pædagogiske uddannelse, min uddannelse som esoterisk healer, min coach-uddannelse og og ikke mindst min erfaring gennem livet, vil jeg møde dig i de udfordringer du står i, på en kærlig og blid måde.

Du kan vælge coach-sessioner, der kan hjælpe dig med at opdage faldgrubber og kaste lys på dine overbevisninger samt hjælpe dig med at finde dine styrker og gemte ressourcer frem, så du nemmere kommer i mål med dine ønsker.

Du kan vælge en blid healing, der giver dig sindsro, løser op for fysiske og psykiske blokeringer og giver dig mulighed for at komme dybere ind i dig selv.

Du kan også vælge det, jeg kalder en afklarende samtale, hvor du bare sætter ord på det, der fylder i dig lige nu, for at få klarhed.

Du kan selvfølgelig også kombinere 🙂

Kærligst Nina

Ring, eller skriv

24217723